Profil użytkowniczki Marlenka07

Marlenka07

Mała zjawa z szafy
Ostatnio aktywna:
4 Listopada 2017r. 21:57
Dołączyłam:
4 Września 2017r. 11:18
Urodziłam się:
1 Lutego 2000
Mieszkam w:
szafie małej dziewczynki Nel

Poziom: 3

277 / 375
Lista anime - ostatnie zmiany
Death Note
Obejrzałam 27 z 37 odcinków
Tokyo Ghoul
Obejrzałam to anime
Tokyo Ghoul √A
Obejrzałam 10 z 12 odcinków
Sakura Trick
Obejrzałam to anime
Charlotte
Obejrzałam to anime
45% mnie Sweet anime 5% mnie totalny morderca 50% mnie to Charlotte ^_^
Komentarze profilu
Nie posiadasz zezwoleń do pisania komentarzy.
Od najstarszych Strzałka w dół Od najnowszych Strzałka w górę
0
Marlenka07 27 Września 2017r. 20:12
//wstaje
Co Was tu sprowadza?
0
Marlenka07 22 Września 2017r. 21:10
Ohayo
//bierze jedno ciastko
Możecie wejść!!^^
0
Takanashi 22 Września 2017r. 16:00
Ohayo!
//Częstuje ciasteczkami
0
PISKOR 22 Września 2017r. 8:26
Hejka marlenka ^^
//daje jej ręce miskę ciastek
Mogę wejść? ;)
Nie posiadasz zezwoleń do pisania komentarzy.
Strona fanów japońskiej popkultury On-Anime 2009 - 2018
Napędzana przez autorski skrypt On-Anime 4, wykonany przez jednego z największych leni na świecie.